Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 14, 2008

My Reception 08/08/08 n 09/08/08

salam.. n hi...
dh lama aku x post kt blog ni...
tp aku rase ia belum bersawang kan...hahahahha

majlis resepsi / reseption belah aku dh pun berlalu..
majlis yang simple yg diadakan selama 2 hari..iaitu 08/08/08 dan 09/08/08.

aturcara pada 08/08/08 ialah:-

11.00 am - Majlis pertunangan aku
2.30 pm - cukur jambul baby aiman
3.00 pm - tahlil arwah nenek (100 hari pada 03/08/08)
9.00 pm - majlis akad nikah
11.30 pm - surprise birthday celebration for my H U B B Y. (27 years old)


--------- tido -----------

09/08/08

2.30 pm - majlis persandingan dan fotografi bersama en rudy imported from KL...ahask...


akhirnye aku sudah bergelar isteri..ahaks....mrs nasrul.
tapi perasaan aku macam xde perasaan weh..cenggana aku nk wat ni...uwaaa...tolon aku..
aku pn xtau ape yg aku rse. seronok n hepi tu adelah...tipu la kalo kata x hepi..
aku mmg hepi sbb akhirnye aku sudah pun bergelar isteri yg sah... skang ni aku akan duk bersama dengan nye smpi bila2...doakan kebahagian kami...

kdg2 aku mcm xsedar yg kami dh kawen...terasa mcm kami kapel lagi...n malam2 dia akan anta aku balik. ahaks cm kelakar je... mungkin sbb kami masih kelam kabut ngan next resepsi, umah sewa baru aku.. n pelbagai lagi yg membuat kan kami terpaksa mementingkan perkara yg lebih penting dulu...

mugkin lepas smua dh setel aku bru 100% sedar kut yg aku ni dh jd pu1 fitra or pu1 pu2....ahaks.. kelakar weh... gelak guling2....tapi aku hepi yg aku dh dimiliki slepas 6 tahun kami kapel... harap2 kami kekal bahagia dunia akhirat..

tapi apa pun...aku mengucapkan jutaan terima kasih yg x terhingga kepada kawan2 yg sudi hadir n kotakan janji memenuhi jemputan aku... sayang korang mmmuaaaahhhhh !!!!
...dan harap sgt yg korang seronok n berbaloi dtg ke kenduri aku yg lepas..... mane2 yg terkurang n layanan yg x seberapa aku n hubby n family memohon jutaan maaf....

tapi ramai gak yg hadir adalah unexpected person..smua nye pun diam x bersuare...skali last minit ckp aku nk g kenduri ko..x pun tiba2 muncul... yg ckp nk pi x kunjung tiba lak atas pelbagai urusan yg leh lak bertukar alasan2 nye....ahaks...

jemputlah ke our next resepsi on 17th aug 2008 at taman sri andalas klang...

aku sanding kul 2...

jemputla nnti eks...

gambar2 tunang n nikah n sanding aku akan upload nnti... :)

leh gak tgk gambar2ku kt page kawan2 aku link seperti dibawah.


aiffah fotopages

sriaima's blog

Rubi's blog

9 comments:

ruru said...

klaka plak aku baca enti ko ni
ekeke..
congratulations leen
finally,
aku tumpang gembira keranamu
chewahh :p

aim-a said...

tu laa..aku pun rase cam klaka..rase cam x da beza plak pu2 ngan pu1 pu2..maybe baru lagik kot...

kami tertunggu2 pu3 pu2 plak nnt...agak2 9 bulan dr skrg bley? heheheh :P

<~~L e 3 n~~> said...

to ruru: ahaks...klaka eks...mekasih rubi...ko diantara org kuat aku dibelakang dr wed preparation smpaila ari jadinye... tq so much 4 everything..

to sri: hahaha klakarkan...tp comel gak tgk spelling dia...tp part pu3 tu...otw.. Kalo dr skang mcm x dpt jek.. :p anyway tq jugak sri..tanpa mu... cik pengapit aku x tiba di kelantan...ahaks.. ;)

stock investment newsletter said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sweepstake lotto said...

To the owner of this blog, how far youve come?You were a great blogger.

powerball lottery numbers said...

Baw ah, kasagad sa imo maghimo blog. Nalingaw gd ko basa.

online gambling said...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

lotto results said...

Yutarets! kasagad bah!

lotto philippine result said...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails