Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 10, 2011

Jakun + excited

Dalam mase beberapa jam jek, aku dh post 3x kt blog aku....semangat. Sbb br tau n panai cara baru. Hehehe.

Walopun aku dh tau lama aku leh update blog secara terus mggunakan blackberry, tp aku xtau cemane gayanye. Sehinggala satu hari aku bebel kt tuan tanah 'loveloveland'. Pastu dia google kan tuk aku. Aku x penah google pun. Bebel jek. Sbb xde mase pun nk godek n bila ade mase pun lupe. (Capital M sgt besar dlm diri. ). N kesudahannye tintin kasi gaya nk setting n post blog secara terus. N arini aku dh setting n berjaya.

Hoooooraaayyyyyy!!!!! Sy sukak. Tq tin tin.

Dgn ade nye kemudahan ini insyaAllah bleh lah sy update blog sy ngan kerap n update blog bisnes ngan mudah. Sejak anak 2 ni, bisnes aku dh macam tenggelam timbul pun ye...

Tq gak pd en suami yg kasiadiah enpon ni kat sy tahun 2010. Tahun 2011 nye adiah x smpai lagi. Ntah bila nk smpai order pn mak jemah x tau. Hmmmm.

Mode sonok.
Mase breastfeed or breastpump pn boleh update.
Mase duk dlm kete, duk sebelah pn leh update.

Nak ngadap laptop br update mmg lmbatla. Br bukak laptop dah ade yg dtg tlg taip. Ade yg merengek, ade yg menangis. Hmmm sudahnye bersawang blog aku...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

tiena's said...

wahhhh nama tina :) hihihi senang kan kak leen? hihihi

absolutely emy said...

wah.. penat ler kitaorang kena baca entry mek leen lepas nih.. hehehehe.. joking (-_-)y

nurul izzati said...

wah...mmg lg update la mama kan senang..yeay~!

leEn HaSsAn said...

tiena: a'a.. ade nama tiena.. credit tuk tiena..

k.yemi: ala... k.emi xdenye penat.. skit2 ajo.. heheh..nnti kang k.yemi rindu bebelan saya plak.. heheh

ati: yezza... pasni mmg update ajola.. heheh..

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails