Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 12, 2009

~iM nOt FeELiNg WelL ~

since last friday aku x sihat...
huhuhu... dhlama aku x demam n sakit yg teruk.. biasenye kalo demam pun makan mase dlam sehari dua je huhuhuhuh..

seingt aku last aku batuk teruk gile2 kt UM mase aku 2nd or 3rd year.. mase tuh mmg teruk n lama..

demam lak aku x ingt bila aku demam teruk... tapi yg ade dlm kepala aku ni mcm mase form 3 dulu...

tapi ape pun dh lama aku x sakit skali kali ni aku sakit by pckg lak tuh ...
combination pckg 1 + pckg 2 n bla... bla.. hahahah

first day aku sakit bdn n lenguh2 kaki skali... mmg superb x larat la aku nk panjat tangga umah n opis...

n aku mmg dpt pckg pertama iaitu sakit kepala, demam, sakit tekak, selsema, batuk(muqadimah).

soknye g klinik lg skli... sbb aku sakit sgt kt perut aku.. huh.. after jumpa DR aku kene kencing kotor laks... huhuhuh n dh tahap agak teruk.. smpai protein pun dh ade dlm air kencing aku.. so nasib x sampai ke buah pinggang lagi.. huhuhuhuh :)

next day tu hidung aku tersumbat jek.. mgkin sbb selsema... tapi x kebah2 uhuhuhuh.. n batuk smakin teruk..

nextnye g klinik g skali n DR kasi ubat cair kahak, selsema n ubat batuk sbb aku x de ubt batuk.. antibiotik je DR soh abiskan dr klinik yg 1st kasi aku...

skang ni mcm dh ok skit tapi balancenye masih ade.. huhuhuh

x larat sungguh rasenye.. mmg rase nikmat kesihatan tatkala badan lesu kesakitan.. huh... ape pun aku kene pantang utk elakkan sakit ku berlarutan.. huhuh tambahan pulak bnyk ubat aku xleh amik sbb aku tgh pregnen.. huhu...

5 comments:

SulhafatMizwar said...

sumer pckg tu ade hikmahnyer..
sabar ek..dugaan ibu mengandung..huhu...

leen, mu buh la gambo mu, nak tgk peyut besar mana dah..huhu!
take care leen..;)

ashiena said...

get well soon..

- L e 3 n - said...

sulhafatmizwar - hmm tula fah.. sabo ajela.. nnti peyut dh besar lagi.. kite buh gambo kt sini eks..

ashiena - tq yan... moga cepatla sembuh.. x larat dh rasenye..

peah @ peps said...

..wish you well soon..tadi saya call pun mcm tak larat..siap stayback lagi...diri kite ni comes first leen..agak2 tak larat..jgn paksa diri...:)

- L e 3 n - said...

peah @ peps

hehe tula dh sihat dh fiza.. kalo xde perut ni dh leh bersukan dah tinggal batuk2 jek.. hehhe.. mase call tu tgh tdo ngan sore yg lum baik sbb tu mcm x larat.. hehehh

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails