Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 14, 2010

aku lost...

aku ingin lakukan yang terbaik..
tapi aku xtau nk mula dan xtau juga mana nk stop..
aku lost..
mgkin aku masih hingusan..
pengalaman yang masih cetek..
dan ape perlu aku buat...?????
aku xnk giveup... tapi aku dh fedup..
sbb xtau nk mengejar kemana..
kerah dimana dan fokus yang mana..
tp masih perlu berhadapan selagi berpijak disini tanpa berganjak.

5 comments:

Ninie Fairuz said...

cuba amik masa utk duduk bertenang dan mula fikirkan goal Fitra..maybe boleh draf,jot down on paper bila2 time teringat,then bila time duduk bertenang tu compile all notes and make 1 plan list..

cadangan berdasarkan pengalaman akak je.. ;)

ruru said...

sejak bila ko belajar lost nih.
huhu. cool2.
jgn down sangat.
muhasabah sat dan fikir balik apa yg ko nak sebenarnya.
pastu diskus dgn soulmate utk merealisasikan impian mu.
pasti bule!

peah @ peps said...

kalau lost kat fosim...samala kite..lost kat pharmacy...

- L e 3 n - said...

k.tinie: tq k.tini.. try ku cuba

ruru: huhuh.. yeah soulmate mmg pendengar yang setia...

peah: yeah fiza.. itula sebenarnye... xtau nk wat ape dah.. huh.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails