Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 4, 2010

Welcome 2010

papai 2009 and welcome 2010. New year tahun ni mcm x terasa.. tau2 dah 010110. mlm celebrate new year aku tdo ngan sara, tetapi bebudak lain bising kt bawah umah aku sbb nk tgk bunga api KLCC. so tido aku terganggu and aku kuar gak la intai kt balcony umah mcm biase..

new year kalini walopun xterasa, tapi aku agak teruja... mgkin angka 10 yang mcm genapkan angka.. watkan aku mcm ade aim aku sendiri.. wishlist.. apa yg aku nk achive, perubahan n bla.. bla..

mgkin juga aku rasa mcm separuh perjalanan hidup aku hampir complete dan 2010 adalah sambungan dr tahun ni.
*pelajaran*keje*kawen*anak* and skang aku bisnes. yurp something dh lama aku nk wat tp diluar jangkaan dn capaian. skang aku dh dpt... so whats next?

perubahan:
1. umah dn famili kene jdi num 1.. lagi2 skang dh ade baby sara yang akan mmbesar.
2. kemas umah nk kene disiplin.. sbb aku xlekat umah... masa kt umah adalah terhad.. masa yg ada kene gunakan sebaik mgkin..
3. perbelanjaan kene controll.. untuk capai sesuatu perlu korban kan sesuatu.. huh Insap..
4. amal akhirat pun mcm slalu jek terabai... kene amik kesah lebeh ni pasni...patutnye kena jadi 1st.
5. kene ready g keje lebih awal... persiapan.. bertolak g keje kul bapexkisah kut.. ahaks.
6. Buat jadual sendiri and tulis apa yg nk kene wat.(cara nasrul. dulu aku gelak kat dia. tapi aku rase ia berguna untuk tidak tersasar di setiap hari2 yng dilalui.. )haha
*Aku akan tmbah lagi dr mase kesemasa bila teringat hanya utk diri sendiri. Bila tulis senang nk refer.*

apa pun 2010 ni mmg ade banyak yg aku ingin kan.. x kisah bila.. tapi tahun ni adalah permulaan untuk tahun2 yang akan datang,....

smua keinginan ada dalam diari hidup aku sendiri.. nk share malu takut tinggi sungguh cita2 itu.. tapi..usaha itu penting..

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails