Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 9, 2008

Menghargai...

aku ralat bila ade harta aku ilang d tangan org lain...huhuhuh...terkilan gile
aku dah la jenis jaga harta aku sangat2.....

1- baju aku xla cntik sgt n mahal sgt...
tapi aku suka sgt baju tu sehingga kan aku pakai ulang kali mase g wedding kawan aku...simpan gegila...
di sebabkan kesian sbb asyik duk dlm almari,
aku baru rase nk pakai...maka aku pesanla kt org mintak belikan tudung utk baju tuh...
sbb aku xkn pakai tudung yg aku match kan utk g kerja melainkan g kenduri atau berhari raya atau di luar opis hour.sbb ia sgt menyerlah...
jadi terpaksa cr tudung lain yg lebih sesuai utk pakai ke opis...

Tetapi aku sedikit malang apabila aku tanya, dia ckp dia x jumpa dh baju aku yg aku dh kirimkan kt dia utk cari tudung....
tp nasib baik dia ingt yg dia ade masukkan dlm plastik n bawak turun ke bawah...
huhuhuh....ilang rupenya selepas dicari kesana kesini....

2- pastu ilang lagi..mende lain..walopn dpt free tp satu mende yg sgt berguna walopn skang dh murah...

3-...pastu ilang lagi mende lain....ilang lagi..ilang lagi..

huhuhu...smuanye bukan di tangan aku....hhuhuhuhu...plz..jaga brg bila pinjam or pakai org lain punye..
kdg2 kiter xtau org lain punye penghargaan setiap brg yg ade...mungkin brg itu satu penghargaan dr org lain,
mgkin hadiah dari seseorg....xkisah la dr siapa n berapa value yg ade pd setiap brg pd pandangan diorg...
sbb x smua org nk crite pasal mereka kepada org lain...

walopn pada kite ia hanyalah...satu brg yg murah...buruk or ape je...tp ia tetap suatu barang milik mereka....
so hargailah bila kiter menggunakan barang org lain.

3 comments:

Fenridal said...

See Please Here

aim-a said...

mesti sakit hati kan...kite jaga elok2..tp org lain yanh hilangkan..sabar je laa..:(
lain kali x payah laa kirim2 kat org da pu2..sayang kalau asyik hilang aje..:)

leEn HaSsAn said...

huhuh..xpelah...ralat mmg ade...tapi anggapla xde rezeki....tu jela cara nk pujuk ati....huhuhu...mgkin rezeki kite lebih bagus ke lepas tu kiter x tau.. :)

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails