Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 27, 2008

SaNgAp

Aku terasa sgtla sangap…2 3 hari ni…
Aku cm nk g jenjalan….bofren aku sememangnye sgtla bz…
Nk ajak housemate aku..dia pn asyik balik lmbt jerk skang ni sbb center jauh tapi minah tu mmg slalu tido awal pn…mmg susah nk kuar bersama ngan dia…bila dia nk ajak aku kuar..aku lak xde kat umah…muahahha…..

Aku bru baik demam…patutla aku rase cm semacam jek barunih…rupenye nk dpt penyakit…tp sib baik aku dh sehat dh…heheh Cuma tekak aku jek sakit lagi yg kahaknye masih berdarah…

Huh..busangnye skang ni…nk g jenjalannnn!!!…busan….nk je aku g sana sini naik cab….kalo kt area umah aku ni senang je dpt cab…dhlama aku kesana kemari…tp disebabkan cam susah n sunyi gak aku rase kt depan tuh…so sedikit takut pn ade jugak….

Huh…aku rase geram btul ngan sorang mamat nih…..susah jek nk bercerita..kt kawan2 aku kompom la diorg x kenal…

kadang2 geram gak…bila time diorg susah n bercerita aku rase aku sentiase jek dgr…sbb aku rase hanya sekadar mendengar x jd masalah pn kt aku..lagipun sbb kawan..tapi dh banyak kali aku cuba try bercerita konon2nye(sejak setahun yg lalu)…xnklaaaa simpan sorang….tp setiap kali bukak cite jek..sure tukar topic..xpun dia wat xtau…huh…tp seingat aku la…dulu dia penah cite pasal cinte kawan dia..tp malangnye..kawan nye dh slamat bertunang…tp dia lak yg kecundang…huhuhuhuh

ntahla…manusia ni pelbagai ragam…aku pn cm busan jek….xtau nk bersuka cm senyap lagi bagus kdg…tpi busanla..senyap selalu..sbb aku bukan nye pendiam sgt…..heheheh..(aku lak yg terpaksa wat byk ragam skang ni..muahahahhaha)

sgt busangggggggggggg...tolon....dulu dlm seminggu sure aku kemane2 walopn skali...paling busuk pn aku g tesco ampang kt blakang umah aku...ni dh lama gila x gi jenjalan...huhuuh...busan sgt.....

5 comments:

Anonymous said...

sorry,papa bz sgt skrg ni.tekanan memuncak.next week kita kuar jalan2.jgn lupa mkn ubat.

<~~L e 3 n~~> said...

ala...ubat je yg disibukkan..isk..apela papa ni...paaaaaaa..busan dh ni.............

aim-a said...

jom jalan2..aku pun agak tensen jugak nih....rase nak wat aktiviti yang bley menghilangkan kesangapan ni..huhuhuhuhu

Apizolla said...

alaa... kalo bosan.. pe kata ko g makan.. terapi bosan yg sangat bagus tu woo.. pas mkn.. pastu tdo.. pergh.. masyuk!!

leen said...

huhuh....
to sri: jom...heheh.aku slalu bz la tapi..kelas kete..kalo nk kuar pun kene weekdays jek..hehe

to apis: serius dowh makn mmg best la..terapi yg the best arr kan? hehe...tapi tu jugak wat aku jadi makin kembang..muahahahah...aku tgh diet la skang ni...so xleh makan...uwaaaaaaaaaaaaaa....

Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails