Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meisara

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

a'isy naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 17, 2008

Tak Nak !!

Mase benti rehat otw balik dr kelantan ke KL..
Aku terdengar perbualan 2 org driver bus…

Driver 1: mung wat gapo tuh?
Driver 2: wat mende lagi aku…..isak rokokla…
Driver 1: owh….isak rokok ni meme tok abih…
Driver 2: hmm..meme pung….sari je aku abis..dlm 13 ya lebih…sebule brapo doh…setahun dekat 5000 aku abis kes rokok…duit saving pun xleh banyok tu…
Bla..bla..bla…

Moral of the story…kaum lelaki ni lebih byk membazir sbnarnya dari pompuan…tp diorg ni x abis2 suka ckp pompuan ni suka boros abis duit …tapi diorg tu lagila…abis pada yg xperlu..sib baik c boncit aku x isap rokok….
Huhhuhuhu….mmg rokok ni pembaziran la sbnarnya…baikla kasi duit tu kt aku…muahahhahaha..leh shopping..syok gak shopping ni..heheheh byk tu RM5000.00. macam2 aku leh dpt..
Come and Surf my Online Store
http://babystuff2u.blogspot.com
http://mummystuff2u.blogspot.com


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails